Gratuit:Doua sedinte de interventie psihologica in situatii de criza, in perioada martie-aprilie 2020.

Gratuit:Doua sedinte de interventie psihologica in situatii de criza, in perioada martie-aprilie 2020.

24 Martie 2020

Gratuit:Doua sedinte de interventie psihologica in situatii de criza, in perioada martie-aprilie 2020. Echipa Psihozen ofera doua sedinte de interventie psihologica in situatii de criza, gratuita tuturor persoanelor care au nevoie de consiliere sau psihoterapie, in masura locurilor disponibile.

Interventia psihologica in situatii de criza poate ajuta in urmatoarele situatii:

Interventia psihologica in situatii de criza se adreseaza persoanelor aflate intr-o situatie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criza, situatii care sunt vazute sau percepute de catre acestea ca fiind fara iesire sau fara solutionare.

Care este rolul nostru in aceasta perioada?

Rolul interventiei psihologice este de a reface echilibru emotional, de a ajuta persoana sa ramana calma in situatia data si capabila sa-si gestioneze emotiile.

Acest lucru se realizeaza in cardul unei relatii terapeutice bazata pe empatie, acceptare, confidentialitate si respect.

Te vom ajuta sa controlezi o situatie de criza si sa gasim solutii la problema cu care te confrunti.

 • Probleme in relatiile cu familia
 • Tulburari alimentare
 • Stres
 • Pierdere (doliu) si separare
 • Fobii
 • Depresie
 • Simptome psihosomatice
 • Dificultate de a lua decizii
 • Abuz emotional si/sau sexual
 • Tulburari de stres posttraumatice
 • Managementul furiei
 • Anxietate, temeri si ingrijorare
 • Atacuri de panica
 • Insomnii

Vei putea beneficia de primele doua sedinte( 30 minute/sedinta) in mod absolut gratuit, fara nicio obligatie de a continua.

Programarile se vor face in prealabil doar prin email la adresa: contact@psihozen.ro, cu o mica descriere a problemei care va macina. Veti fi contactat pentru a stabili impreuna programarea.

Sedintele de terapie la distanta se vor desfasura ca si cele din cabinet, doar ca terapeutul si pacientul sunt fata in fata prin intermediul internetului (folosind Skype).

Pot apela la acest serviciu de consiliere/terapie, persoanele care trec prin diferite probleme de natura profesionala, personala sau chiar sociala. Terapeutul ofera suport, asculta, intelege si ajuta persoanele aflate intr-un impas sa inteleaga ce se intampla cu ele si le invata sa practice diferite exercitii terapeutice pentru diminuarea starilor de disconfort si atingerea unui confort psihologic.

Prin terapia online nu se pot diagnostica si nici trata bolile mintale, dar se pot oferi recomandari si indrumari.

Problemele pentru care se poate apela la acest serviciu sunt: atacuri de panica, anxietate, temeri nejustificate, tristete, depresie, probleme de relationare, tulburari alimentare, pierdere (doliu), separare, managementul furiei, insomnii etc.

Sedintele de terapie sunt confidentiale, iar datele de contact nu vor fi divulgate. Nu se vor inregistra video sau audio sedintele. Sedintele se vor stabili de comun acord.

Cei interesati de acest serviciu sunt rugati sa trimita un email pe adresa: contact@psihozen.ro detaliind problema, pentru a vedea daca pot fi ajutati prin intermediul terapiei la distanta.


Comenteaza

Informatii suplimentare

Oferim diverse metode si tehnici pentru a gasi solutii in viata, in aceste situatii critice, prin care trecem cu totii, fara a judeca, fara a da sfaturi, ci prin a va ajuta sa vedeti adevarul si sa va descoperiti propriile forte.

Contacteaza-ne →