Noi te ajutam... Tu faci primul pas!

Noi te ajutam... Tu faci primul pas!

Suntem o echipa de psihologi, medici si psihoterapeuti care ne propunem sa oferim suport emotional persoanleor aflate in dificultate.

Suntem o echipa de psihologi, medici si psihoterapeuti care isi propun sa ofere suport emotional persoanelor aflate in dificultate. Ne adresam in mod special persoanelor care simt nevoia tot mai mare de a se cunoaste, de a invata sa comunice, de a-si rezolva dificultatile si de a relationa mai eficient cu cei din jur.

Multe persoane din ziua de azi au inceput sa inteleaga ca exista momente in viata lor in care sprijinul oferit de prieteni sau de familie nu este intotdeauna de ajuns si pentru a putea depasi astfel de momente pot apela la un specialist. In calitate de psihologi intram in lumea interioara a sute de oameni, care ne impartasesc propriile probleme, bucurii si secrete fara a fi judecati. In loc sa gaseasca un vinovat in persoana cuiva, au incercat sa-si dea seama ce anume din ceea ce fac este gresit. Acesta este rezultatul unui proces terapeutic.

Oferim diverse metode si tehnici pentru a gasi solutii in viata, in aceste situatii critice, prin care trecem cu totii, fara a judeca, fara a da sfaturi, ci prin a va ajuta sa vedeti adevarul si sa va descoperiti propriile forte. Confidentialitatea, etica, seriozitatea si responsabilitatea sunt caracteristici de baza ale actului psihologic si ale activitatii noastre.

Trebuie sa stii!

Noi te ajutam... Tu faci primul pas!

  • Terapeutul respecta personalitatea si valorile celui consiliat.
  • Terapeutul nu judeca!
  • Terapeutul nu sanctioneaza!
  • Terapia este confidentiala.

Atat terapeutul cat si pacientul pot lua decizia de a incheia relatia de terapie atunci cand este cazul. Procesul terapeutic implica asumarea responsabilitatii de ambele parti.

Psiholog/psihoterapeut Florea Iulia

Psiholog specializat in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Pihosexologie, Psihologie Clinica, Psihologia pentru Aparare si Siguranta Nationala, Psihologia Transporturilor, Psihologia Muncii si Organizationala

Psiholog/psihoterapeut Margineanu Ruxandra

Psiholog specializat in psihoterapie cognitiv comportamentala

Psiholog/ psihoterapeut Tanase Desdemona Lucia

Psiholog specializat in psihoterapie cognitiv comportamentala

Psiholog Lacusta Catalin

Psiholog specializat in psihologie clinica si psihoterapie

Psiholog Iuga-Voicu Aurelia

Psiholog specializat in psihologie clinica

Psiholog clinician Andreia Wessel

Psiholog specializat in psihologie clinica