Atelier artizanal de Craciun 2014

12 Decembrie 2014

V-ati gandit cum ar fi sa puteti darui celor dragi cadouri confectionate manual chiar de voi?

Luna Decembrie este denumita si luna cadourilor. Intr-o societate de consum, a devenit o luna a alergaturii, a agitatiei si a disperarii de a cumpara cadouri pentru cei dragi si nu numai.

Potrivit Codului bunelor maniere,

Cadoul nu este obligatoriu. Cadoul nu poate fi nici cerut, nici comandat, nici sugerat decat in cateva situatii speciale. A sti sa oferi mici daruri si sa o faci cu discretie, reprezinta un semn de noblete sufleteasca

De la ideea de a darui a pornit si proiectul nostru si mai ales de la bucuria de a darui ceva facut de mainile noastre, totul condimentat cu parte din sufletul nostru.

Daca va doriti 2 ore in care grijile cotidiene sa dispara, iar locul lor sa fie luat de o atmosfera placuta, de caldura intr-un mediu cald si prietenos cu ceai, turta dulce si voie buna, in care sa invatati cum puteti crea cadouri simple si pline de semnificatii, asteptam inscrierile voastre la "handcraft workshop". La finalul acestor 2 ore veti putea face cadou o bratara si o cutie de ambalat confectionate in intregime de voi!

Pasionata de inedit si frumos, gazda atelierului va fi Monica Paveliuc. Pentru a-i cunoaste creatiile vizitati pagina de facebook "Bratari By Monique".

Trimite-ne un email la contact@psihozen.ro pentru inscrierea la atelierul artizanal de Craciun 2014. Contributia financiara este de 50 RON (pretul include materialele necesare atelierului). Atelerul se va desfasura pe data de 20 decembrie 2014, iar ora o vom stabili impreuna.


Comenteaza

Informatii suplimentare

Oferim diverse metode si tehnici pentru a gasi solutii in viata, in aceste situatii critice, prin care trecem cu totii, fara a judeca, fara a da sfaturi, ci prin a va ajuta sa vedeti adevarul si sa va descoperiti propriile forte.

Contacteaza-ne →