Cum sa alegi partenerul potrivit pentru tine?

Cum sa alegi partenerul potrivit pentru tine?

21 Mai 2021

Cum sa alegi partenerul potrivit pentru tine? Ti-ai dorit sa iesi dintr-o relatie care este abuziva, dar nu ai avut curajul sa faci acest pas si nici nu ai inteles de ce? Te-ai indepartat de o persoana care are caracteristici asa cum ti-ai dorit dar fara sa-ti dai seama ai evitat-o? Ai ales mereu parteneri nepotriviti si ai retrait povesti nefericite?

  • Daca esti un dintre aceste persoane care a repetat mereu aceleasi greseli, psihoterapia te poate ajuta sa intelegi dinamica si profunzimea relatiilor.

Dupa parcurgerea etapelor terapeutice vei putea iesi din cercul vicios al relatiilor nesanatoase care te-au blocat de-a lungul timpului. Cu ajutorul psihologului poti invata sa alegi relatii constiente care sa-ti aduca implinirea sufleteasca.

Obiectivele trerapeutice sunt acelea de a incuraja persoanele in dificultate sa depaseasca dezacordurile curente, iar in schimb sa analizeze explicatia pe care fiecare dintre ei o are cu privire la relatii disfunctionale, in asa fel incat sa revizuiasca scenariul acela adanc intiparit si care ii marcheaza in continuare asemenea unei transe, retraindu-l la nesfarsit prin propriile lor relatii.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti folosi si tu aceste tehnici, progreameaza-te la numarul de telefon 0766199447

Psiholog Catalin Lacusta


Comenteaza

Informatii suplimentare

Oferim diverse metode si tehnici pentru a gasi solutii in viata, in aceste situatii critice, prin care trecem cu totii, fara a judeca, fara a da sfaturi, ci prin a va ajuta sa vedeti adevarul si sa va descoperiti propriile forte.

Contacteaza-ne →