Consiliere psihologica la distanta (prin Skype)

Consiliere psihologica la distanta (prin Skype)

Acest serviciu a fost creat pentru a veni in ajutorul celor care din diferite motive nu pot ajunge la cabinet (sunt plecati din tara, muncesc in strainatate, locuiesc la distanta etc.).

Sedintele de terapie la distanta se vor desfasura ca si cele din cabinet, doar ca terapeutul si pacientul sunt fata in fata prin intermediul internetului (folosind Skype).

Pot apela la acest serviciu de consiliere/terapie, persoanele care trec prin diferite probleme de natura profesionala, personala sau chiar sociala. Terapeutul ofera suport, asculta, intelege si ajuta persoanele aflate intr-un impas sa inteleaga ce se intampla cu ele si le invata sa practice diferite exercitii terapeutice pentru diminuarea starilor de disconfort si atingerea unui confort psihologic.

Prin terapia online nu se pot diagnostica si nici trata bolile mintale, dar se pot oferi recomandari si indrumari.

Problemele pentru care se poate apela la acest serviciu sunt: atacuri de panica, anxietate, temeri nejustificate, tristete, depresie, probleme de relationare, tulburari alimentare, pierdere (doliu), separare, managementul furiei, insomnii etc.

Sedintele de terapie sunt confidentiale, iar datele de contact nu vor fi divulgate. Nu se vor inregistra video sau audio sedintele. Sedintele se vor stabili de comun acord.

Cei interesati de acest serviciu sunt rugati sa trimita un email pe adresa: contact@psihozen.ro detaliind problema, pentru a vedea daca pot fi ajutati prin intermediul terapiei la distanta.


Comenteaza

Informatii suplimentare

Oferim diverse metode si tehnici pentru a gasi solutii in viata, in aceste situatii critice, prin care trecem cu totii, fara a judeca, fara a da sfaturi, ci prin a va ajuta sa vedeti adevarul si sa va descoperiti propriile forte.

Contacteaza-ne →